söndag 25 november 2007

Scrapträff

Idag har jag varit på scrapträff, Gislövsträffen, som Jennie och Cilla arrangerat. Vi var 19 tjejer som scrappade flitigt mellan kl. 11 0ch 18 på Serresjöskolan. En härlig dag med trevligt umgänge, god mat och fika. Allting var välorganiserat och vi hade möjlighet att vara med i en skisstävling och en utmaning ("använd minst 4 spillbitar och två olika dekorationer"). Jag lämnade bidrag till båda och i utmaningen fick jag andra pris för min layout "Glögg". Kul!!! Jag som aldrig varit med i en utmaning på en träff. Fler av mina alster från dagens träff kommer senare i veckan.

Just arrived home after a scrapevent arranged here nearby. 19 girls together from 11am to 18pm. We had possibility to take part in a sketch-challenge and another challenge ("use at least 4 scraps of paper and use two decorations"). I awarded 2nd prize in this last challenge with my layout "Glogg".

Ha en trevlig vecka!

Have a nice week!24 kommentarer:

SusanneSj sa...

Träffar är alltid trevligt. Ska på en på lördag, det ser jag mkt fram emot.
En helt ljuvlig LO. Härlig att vila ögonen på.
Kram

Jennie sa...

Kul att ni var nöjda med träffen!! Vi tyckte själv att den blev lyckad. Din LO med glöggen blev jättehärlig, nästan så att man kan känna glöggsmaken i munnen....
Kram
Jennie

My Paper World sa...

Congratulations! your layout is fab!

pescbrico sa...

This page is great! Congratulations for your prize!

Annelie Maddock sa...

Oj oj oj vad man blev sugen pa glogg nu!!! :( KANON fin LO!

Annelie Maddock sa...

Oj oj oj vad man blev sugen pa glogg nu!!! :( KANON fin LO!

Malin sa...

Det är ju så roligt att träffas o pyssla tillsammans. Snygg LO, så julaktig! håller med Jennie, man känner glöggsmaken i munnen....Kram Malin

Janny sa...

this is soo lovely and congrats!

Susanne H sa...

Hej Karin, Det var trevligt att träffa dig på riktigt igår. :o) Det var en lyckad dag tyckte jag. Din glögglayout blev himla mysig och jag gillade verkligen balettlayouten som du gjorde.
Kram Susanne

Scrappermania sa...

Congratulations! your layout is amazing!

MissMian sa...

Tack för besöket och kommentaren i min blogg. Bara ÄLSKAR din tag du gjort till glöggflaskan!

Scrapkatt sa...

Jättefin LO, så julig!! Det var länge sedan jag scrappade nu, men blir riktigt sugen då jag ser en sådan här fin LO som din, tack för inspirationen!
/Erica (Scrapkatt)

Aase/ängel60 sa...

Jag är alltid förväntansfull när jag klickar på din blogg i favoritlistan och aldrig blir jag besviken, hittar de mest fantastiska saker varje gång. Denna underbara LO är ju så mumsig. Glögg är bland det bästa med advent men jag har redan tjuvstartat :) Är det ok om jag länkar till dig på min blogg?
Jätte kram Aase

Aase/ängel60 sa...

Ja, det känns som om vi är lika, tvillingsjäl...... Har klarat av en flaska glögg, whiskeyglögg jätte god. Sparar Blossás 07 till söndag. :=) Får ju inte vara allt för ivrig. Kram igen

Claudia79 sa...

Såååå himla supersnygg!!!:-) DU är riktigt duktig både på kort och LO:s!

Elisabeth sa...

hei hei
å så fin denne var da;) og du har jo laget masse annet kjempe fint også siden sist jeg var her hos deg;) det var kjempe stilig det blanke kortet. ja jeg sier som jeg har sagt før.. får masse inspirasjon av å besøke deg;)
ha en kjempe fin kveld
klem fra elisabeth

Tesa sa...

Låter som om du haft en härlig helg du med! Grattis till 2:a priset - din LO är jättefin. Det är julstämning på hög nivå det! GLÖGG är mumma!

Mette sa...

Vad kul att du var nöjd med träffen. Alltid skoj med träff!

Underbar julig layout!
Gillar den massor!

Kram
Mette

Aline sa...

Congrats, the layout is beautiful, love the layering! :)

cilla sa...

Vad roligt att du var nöjd efter träffen! Gillar, som vanligt, dina layouter. Glögg har en helt fantastisk stämning - fina foton!
Kram

joggemia sa...

Så läcker!! Härliga detaljer! Känner nästan doften av glögg =)

Kram Mia

Peet sa...

Congratulations Karin!!! Great LO!!!

Anonym sa...

lovely layout:)

MonicaO sa...

Helt otroligt fina LO du gjort. Visst är det skoj med träffar, jag bara älskar det.

Tror jag ska ta och smaka lite på glöggen.

Monica