söndag 29 juli 2007

Aktiviteter i helgen

Det har varit mycket på gång här sedan i fredags. Då åkte vi till "Gränden" i Malmö och åt en god middag tillsammans med kompisar. I lördags var det Scrapmara på rum&ram. Jag gjorde färdigt en del DT-saker till affären: tema Kräftskiva. Det blev också ett födelsedagskort till Lars som fyller år i morgon. Började på en LO med bilder från Minneapolis. Dessvärre har jag inte haft tid att göra färdigt den idag. Fick prioritera städning eftersom vi ska ha gäster imorgon. Här är i alla fall ett par nya kort jag gjort.


Hjärtat har jag gjort med en stans av märket Ellison. De sålde ut det märket i en affär jag besökte i Bloomington,Minneapolis. Stansen går att använda med min Cuttlebag.


Den här stämpeln med texten:" Always maintain a kind of summer even in the middle of winter" köpte jag också i USA. Känns som att den kan komma till mycket nytta.

4 kommentarer:

Simmat sa...

Missade ju att säga hejdå till dig igår... Hoppas att middagen var god!! Vår pizza var sådär, mest ett nödvändigt ont... När jag väl var färdig med första LO så kom jag igång ordentligt.
Har sagt det förut och säger det igen, dina kort är underbara!!! Ellison-hjärtat är jättefint!!!
Trist men nödvändigt att behöva städa istället för att scrappa!!:)Kram
Jennie

jess sa...

Hello!!
Thank you for visitin gmy blog!! i like your blog too!!
I love your cards and layouts!!
I'll be back to visit!!
Xx Jess

Emma sa...

Så fint!!

Anonym sa...

/Åhhhh vad jag gillar dina kort! :)

Kram
Mette