tisdag 13 november 2007

Boken om mig

För ett år sedan gick jag en "Boken om mig"-kurs på Scraproom i Helsingborg. Boken handlade om en helt vanlig dag i mitt liv. Då fick jag idén att göra något på det här temat för en grupp ungdomar på mitt jobb. Jag arbetar på Barn- och ungdomshabiliteringen. Nu har vi kommit så långt att vi ska börja förbereda ett projekt. Jag ska planera idéer till BOM-ämne och själva scrappandet. Så nu ska jag göra en del BOM-sidor för inspiration till både personal och ungdomar.

Jag gjorde min första sida i helgen. Jag tycker det är väldigt svårt att skriva om mig själv. Det här blir alltså bra träning även för mig.....Layouten är en scraplift av Frida som gjort många fina BOM-sidor. Frida skriver att hon använt en skiss på Swe scrapbook och när jag börjat med layouten kom jag på att det ju är en skiss jag också använt!!!

Made this layout for a project at my place of work. I work at the community habilitation center. We are planning this for a group of young people. It is a BOM-project.
I think it´s hard to write about myself so this will be practise for me as well....

13 kommentarer:

My Paper World sa...

Great layout, I love the beautiful flower embellishment!

Anonym sa...

Vad fin denna var och vilket fint kort på dej. Vilken bra ide´att göra detta med ungdommarna på ditt jobb. Fin tanke hopas det leder till något gott. Tror verkligen på den ideén att få jobba med sig själv på detta sättet. Bra träning att tänka på egenskaper hos sig själv, både positiva och negativa.
Du msåte återkomma och berätta hur det går!!! Kram Aase

Lotta sa...

kanonfin. Gillar blomman och bladen.....

Cecilia sa...

Så fin LO! Kan bara hålla med om att det är svårt att scrappa om sig själv... man är nog mer kritisk.
Kram

Dawn Wheeler sa...

Lovely layout ,great colours ,Dawnx

pescbrico sa...

Great layout! :)
Is ttaht your picture?

Karma sa...

Fint! så snyggt med det blå o röda. Javisst, är det svårt att skriva om sig själv? så det är ju jättebra att tänka efter vad man är bra o mindre bra på! Kram Malin

Anonym sa...

Jätte fin sida. Det blir en bra övning både för dig och förungdomarna att få skriva om sig själv.

Ses vi på Gislövsträffen??


Lotta

Frida sa...

Den här blev ju jättebra!! Jag tycker färgerna, layouten och orden matchar dig precis. Om du vill kan vi ju prata lite tema när vi ses.
Kram Frida

Scrapsystrar sa...

Jättefin LO! Känns så härligt somrig. Visst är det en bra övning för en själv att göra BOM-album. Älskar din layout lite längre ner också, den med frihetsgudinnan. Vacker! Kram ÅsaB

Anonym sa...

Ursnygg!!! Så stilrent och snyggt. Ska bli spännande att se fortsättning på detta.
Vilken fin bordsdeko du hade gjort. Nu är det bara 14 dagar kvar tills man kan göra massa mysigt julpyssel att sätta upp : D
Kram kram

Simmat sa...

Tyckte den blev jättefin!! Bra träning!!
Kram
Jennie

Anonym sa...

Jättefin!
Och vilket fint kort på dig! Kul med ett ansikte på den man "bloggar" med! :)

Kram
Mette