lördag 8 december 2007

Julmarknad 2004

Det är fjärde året Inger ordnar julmarknad i V. Värlinge. Förra året hoppade hon över, men många saknade den mysiga julmarknaden. Idag var det nog rekord i antal besökare och vi hann knappt titta på vad de andra utställarna sålde. Annikas tomtar var populära, så nu i kväll sitter hon hemma i sin lägenhet och producerar fler. Jag sålde inte alls lika bra, men en del nytt har jag gjort nu i kväll. Det var tags till flaskor som var populärast bland mina saker. I morgon är det dags igen mellan 12 och 16....om ni har vägarna förbi V. Värlinge (mellan Vellinge och Trelleborg).

Fotona på layouten är från marknaden 2004. Vår scanner är kopplad till Lars dator och han har köpt en ny som han håller på att installera. Jag har väntat ett par dagar på att kunna scanna, men nu åkte kameran fram i stället.
Made this layout a few days ago. The photos are from "our" Christmas-market 2004. A friend of the family has arranged this market three times before. My daughter and I have been there four hours today and it will be the same tomorrow.
Our scanner is connected to my husbands computer and he bought a new one yesterday....so I haven´t been able to use the scanner. Had to use my camera instead.


5 kommentarer:

Peet sa...

Wow, this is great, Karin!!! love it very much!!!

joggemia sa...

Vad mysigt med julmarknad! Hoppas du sålde mycket. Härligt julig LO!

Kram Mia

~Nancy~ sa...

Gorgeous gorgeous Karin!! I soooo love this gorgeous layout! Thanks for sharing! XOXO

~Nancy~ sa...

Gorgeous gorgeous Karin!! I soooo love this gorgeous layout! Thanks for sharing! XOXO

Deborah sa...

So wonderful! Such great layouts! Deb