lördag 23 februari 2008

Skidvecka i Trysil


Undrar ni var jag har varit??? Nyss kommit hem efter en vecka i Trysil, Norge. Absolut bäst när man åker norrut för skidåkning. Lars och jag var där med våra ungdomar. Annika med pojkvän och Erik med en kompis. Buffie fick för första gången följa med oss på semester. Vi bodde i en stor hytte och har haft en härlig vecka. Det är något speciellt med stugliv även om det kräver en hel del matlagning. Visar en del foton som smakprov och sedan hoppas jag på många härliga layouter framöver.
Wonder where I`ve been?? Just arrived home after a week in Norway. Went there for skiing with my family. Our daughter brought her boyfriend and our son a friend. First time we had our dog Buffie with us on vacation. We hired a big cottage/cabin. Some photos today and I`m longing for scrapping....

9 kommentarer:

Deborah sa...

Looks like Buffie had a rough day on the slopes! (wink)! Deb

Gunilla/Nilla sa...

Välkommen hem! Har saknat dig men förstått att du varit på semester. Av bilderna att döma så förstår jag att du/ni haft det underbart. Visst är det skönt att komma bort från vardagen.
Ha en skön vecka
kram/Gunilla

Janny sa...

ooooh that looks like lots of fun,great photo's

joggemia sa...

Ja, jag har undrat lite var du var! =) Vilka underbara foton...ska bli så kul att få dina vinterlayouter sedan.

Kram!

Cecilia sa...

Vilka underbara foton! Hoppas att ni har haft en underbar vecka.
Kram

Ana Baird sa...

very cute dog and lovely pictures!

Lisbet sa...

Hej!

Om du har varit in på min sida så kanske du har sett att du försvunnit ur mitt länkarkiv. Jag har rensat ur och skapat en ren länksida för papper- och kortmakare så att jag hittar alla de bloggar jag vill besöka.
Nu ligger din länk på en särskild ”min bloggrunda sida” vilket du ser om du tittar in hos mig.
Jag tar mig en stund att surfa runt och samla lite inspiration samtidigt som jag säger detta. Vill inte att du ska tro att jag tagit bort din länk.

Jag älskar hundar...

Ha en skön måndag.

Scrapsystrar sa...

Ser härligt ut! Fastnade främst för tredje fotot uppifrån, jättefint! Ska bli spännande att se hur du scrappar ihop detta.:-) Kram Åsa

Anonym sa...

wow this looks fantastic:)x