söndag 19 augusti 2012

Härliga augusti

Sol, värme, härlig mat och dryck med sköna kvällar i uterummet!

Västerbottenpaj finns det många olika recept på. Årets favorit för min del hittade jag i Allt om Mat nr 13. Toppad med stekta kantareller och persilja.
Tänk så många bra tips man får i bloggvärlden. Inne hos Anna upptäckte jag rosévinet Domaine de Collavery. Etiketten och Annas fantastiska bilder var det som inspirerade. Att sedan vinet smakar härlig sommar är ju inte fel!

4 kommentarer:

Anna tassar in.. sa...

Men Karin jag ler med hela kroppen det här är bara toppen och om nån kan servera med stil så är det du..jag känner att vi har lite samma passion här i livet..kram på sig dina bilder4 är som den allra härligaste fest för mig. Mmmm du etiketten är lite oh la la kan man säga..västerbotten..oj oj oj..

Mia sa...

Ojoj Karin! Som boende i Västerbotten så är ju detta ett måste *L* Jag står själv och gör en paj till eftermiddagens surströmming, men jag gör den som en Quiche med strimlor av Vindelnrökt skinka, väldigt lokalproducerat med andra ord :)
Och vinet, ja det smakar verkligen sommar! I fredagskväll var en sån där varm sommarkväll med just det vinet här på balkongen, kallt vin och ljummen kväll med solnedgång..Mmmmmmm....

Aase sa...

Ja visst är augusti alldeles underbar, sista värmen från sommarsolen, allt gott att äta och sedan väntan på alla vackra höstfärger.... Livet är gott, bara att njuta!!!

Kram Aase

Anonym sa...

Ser fint ut i uterummet och vinet har jag med avnjutit i sommar. Härligt med allt det oranga nu inför höstkvällarna i nya mysrummet!
Kram Gerty