söndag 28 oktober 2007

En skön helg

Trevlig 50-årsfest i fredagskväll, sov länge i går och sedan kortmakeri och scrap på eftermiddagen. Erik hade fem kompisar här med var sin dator och de hade kopplat bort mig från internet.......först klockan 22.00 på kvällen rättade Lars till det här. Inget ont utan det har något gott med sig. I stället för att sitta framför datorn så hann jag med både pyssel, promenad med Buffie och matinköp på Maxi.
När jag så äntligen fick kika in i min blogg hade Elisabeth gett mig ett pris och det kommer jag att visa i nästa inlägg.


Layout med sommar-minne


Det här fotot är från vårt besök i Minnesota i somras. Elsabeth plockar blommar i deras trädgård. Blommorna är till vår bröllopsdagsmiddag och sedan fick de pryda kyrkan i Roseau.

This photo is from our vacation in Minnesota this summer. The flowers decorated the table on our anniversary-dinner at our friends place. The day after the flowers decorated the church in Roseau.


Julkort/Christmas-cards
Du som tittar in här får gärna lämna en liten hälsning. Alltid lika kul att se vem som varit här! Ha en skön söndag kväll!!
Thank you for visiting. I am glad you were here!!
Have a nice day.


6 kommentarer:

pescbrico sa...

Love your scrapbook page! I agree that it is "très jolie" :) Those flowers are just beautifull! Nice job. The layout is so original!

joggemia sa...

Vilken tur att du fick tillgång till nätet till slut så vi fick se dina läckra alster. LO:n är så vacker med härliga färger och detaljer och julkorten blev det liftvarning på...igen =)

Ha en bra vecka!

Kram Mia

My Paper World sa...

Very pretty cards and layout!

Peet sa...

love the Lo!!! and the cards are beautiful!!!

Godelieve sa...

Beautiful cards! I love the one with the two x-mas trees especially.

Susanne H / snuffehar sa...

Du gör så mycket fint. Jag fylls av inspiration varje gång jag besöker din sida. Tack för det!
//Susanne