fredag 16 november 2007

Snabbscrap och kortkväll

Fredag och ledig från jobbet!!! Steg upp tidigt i ett kallt hus....fel på värmesystemet, fast ärligt talat var det inte kallt över allt för Lars hade placerat ut värmefläktar. Däremot fanns inget varmvatten och då är det mycket man inte kan göra. Scrappa kan man däremot alltid!!! Var så sugen på att göra en layout om staden jag bor i, staden jag gillar mest och vart jag vill resa. Inspirerad av projektet på Swe scrapbook och de layouter jag sett där. Det blev en snabbscrap i storlek 8x8 (trevligt format som går fort). Fotot har Lars tagit på mig när vi sitter på en liten, mysig, grekisk restaurang nära Gårbrödretorv i Köpenhamn. Det var förra julen då vi tillbringade en härlig helg i Köpenhamn.

I kväll är det fest med dans. Ska bli trevligt och det bästa är att Lars redan fixat så vi har värme i huset. Alltså kan vi duscha i varmt vatten innan festen.

This is a layout about the town I live in, Trelleborg, a town I like to visit, Copenhagen and the town I really would like to visit again, Cape Town. The photo is from Copenhagen last christmas. We spent a weekend in Copenhagen.
Kortkväll
I går kväll höll jag i en kortmakar-kväll på en kompis arbetsplats i Malmö. Mycket trevligt var det och kreativiteten var på topp. Det pysslades och skapades kort i flera timmar. Jag hade förberett några projekt och hade med mig inspirationskort och dekorerade presentpåsar. Här är några av korten jag hade med mig.


Arranged a card-making-evening yesterday at a friends place of work. I had prepared some projects and also cards for inspiration. Some of them here above.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det kul med kreativa personer och se kreativiteten blomma ut hos de som inte trodde de kunde..... Underbara kort, vilken storlek gör du korten i?
Ha en skön fredag. kram Aase

My Paper World sa...

Beautiful projects!

joggemia sa...

Kortkväll låter skitskoj! Blev dina "elever" inte inspirerade av dina kort så kan de inte bli inspirerade.....Jättefina kort!

Ha en underbar helg!

Kram Mia

Susanne H / snuffehar sa...

Vilka fina kort (som alltid). Gillar LO om städerna. Trelleborg är min hemstad med. Jag är utflyttad sedan 10år men kommer ofta hem till mina föräldrar och vänner, som till scrapträffen i Gislöv nästa helg. :o)
Du har blivit utmanad i min blogg.

Dawn Wheeler sa...

Wow more amazing cards ,i just love your cards and layouts ,Dawnx

Jag... sa...

Jättefina alster! Låter helmysigt med Köpenhamn! :-)

Trelig helg!

Cecilia sa...

Vilken tur att varmvattnet återvände igen!!! Kanonfin LO och som vanligt underbara kort.
Kram