måndag 19 november 2007

Tyst här i helgen

Jag har fortfarande inte någon fungerande dator. Lars jobbade hela dagen igår med att försöka föra över från min gamla dator till den nya. Därför har jag inte uppdaterat här. I pysselverkstaden har det hänt en del som jag kommer att lägga ut de närmsta dagarna.
Layouten här gjorde jag i januari efter en skiss på Swescrap-bloggen, så där kan ni ha sett den. Fotona är från förra årets pepparkaksbak, men layouten handlar om degen!!! Annika och jag har ett recept som vi tycker är det absolut bästa och det försvann en gång. Dels är receptet bra, men min arbetskamrat, som vi fått det av, har skrivit det med annorlunda ord som det är känsla i...... För att det inte ska försvinna igen har jag stoppat in receptet här på layouten och den är till Annikas album.

My computer is still out of order so that is why I haven´t been here so much. But I´ve been busy with cards and an album. Will show you later this week.
This layout is about the gingerbread-dough. My daughter and I think our recipe is the best!! Once it disappeared and now I have saved a copy here on the LO for my daughter.


Lite blandade kort

Some new cards.
Det nedersta är ett beställningskort till en blivande 50-åring.
Ha en bra vecka allihopa och tack för att ni tittar in här!!!
Have a nice week all of you and thanks for visiting!!!


23 kommentarer:

pescbrico sa...

You card are great! I love your scrapbook page!! WOW the colors are great and the picture you picked are just beautifull! I hope that your computer will be in shape soon! :)

Anonym sa...

Vad jag gillar din härliga stil, jättefint.
Kram

joggemia sa...

Så häftigt att scrappa om pepparkaksdeg....snyggt blev det också! Dina kort är också jättefina. Gillar det lila kortet jättemycket!

Kram Mia

TesaB sa...

Åååååhhhhh - har varit borta från blog-världen ett tag nu och det var som lilla julafton att laborera i allt fint du gjort sista veckan eller två!!! Jättefina LO:s - kul att få se dig!

Anonym sa...

Din LO om pepparkaksbak är ju bara för underbar.... Gillar betydelsen i den, att bevara ett hanskrivet recept. Så mysigt. Ser fram emot mera att fästa blicken på du är sååå duktig. Hur går det med jobbprojektet? Kram kram AA

fialoppan sa...

Jag äääälskar det understa kortet!!!

Simmat sa...

Man blir ju sugen på pepparkakor... Härlig LO!!!
Snart är det dags för träffen, ska bli kul att träffas och scrappa igen, det var ju ett tag sen..
Kram
Jennie

Gunhild sa...

Nyydelig LO og herlige kort!! Det er en stund siden sist jeg var innom, så utrolig mye fint du har laget i det siste!

Du, på det julekortet med engelen (det grønne & hvite) hva slags stempelpute har du brukt for å stemple opp motivet?

Jeg la også merke til et annet grønt kort du hadde laget tidligere http://kajsaloppan.blogspot.com/2007/10/julkort.html med det samme motivet hvor det ser ut til å ha blitt stemplet opp i grønt og blått, det var så utrolig nydelig!! Hadde blitt kjempeglad hvis du ville si hvordan du har laget det. Ble så utrolig inspirert!

Klem fra Gunhild

Cecilia sa...

Härlig layout och strålande kort. Ser också fram emot helgens träff!
Kram

Peet sa...

Great cards, Karin and i love your LO...wow!!!

Ila sa...

I love every one of these projects. The cards are Fabulous and the scrapbook page is beautiful!!

Sandra Evertson sa...

Love your work!
Beautiful!
Sandra Evertson

Alhambra Club sa...

Great cards, love your scapbook page with those little gingerbread men

Susanne H / snuffehar sa...

Vilken underbar LO! Snygg i färgerna och med papper som verkligen passar in i sammanhanget. Korten är också jättesnygga.

Anonym sa...

Åhhh vilken fin layout!
Vilka härliga juliga färger!
Jag kan nästan känna lukten av pepparkaksbaket! :)

Jättefina kort också!

Kram
Mette

Karma sa...

Jättehärligt LO! tänkte först när jag såg den....jisses, vad flitigt, redan klar med pepparkaksbaket o sen har hon hunnit göra en LO oxå!! men det var ju förra årets läste jag mej till sen :-). Snygg Lo o fina kort! Kram Malin

Emma sa...

JÄttefin pepperkakslayout och korten är jättefina också!!

Sam sa...

Thank you so much for visiting and leaving such a nice comment on my blog :o) We have mutual admiration ~ your art is wonderful. I love the top one of the three cards, fantastic stamping ... off for a better look round your blog ;o)

Simmat sa...

Jag har mailat till dig men vet inte om du kan ta emot mail eftersom du har problem med datorn.. Undrade bara om Kristina har fått betalningsinfo inför träffen, och om ni är allergiska mot något. Vi ska beställa mat på torsdag så det är bra om vi vet innan dess.
Kram
Jennie

My Paper World sa...

very pretty! I LOVE your cooking layout!

Janny sa...

your cards are great and I love that LO!

Lotta sa...

Tack för kommentaren i min blogg, blir så glad när nån vill kommentera.

LOen om peppakaksdegen, jag bara tokgillar den. Så snyggt med lager-på-lager-tekniken och dom är så söta dom där pepparkaksfigurerna. Jättefin.
Korten är naturligtvis åxå superläckra:)

Christiane sa...

wow!! your cards are stunning!! and i love what i see here at your blog!! :))