söndag 20 januari 2008

Mycket kök och lite scrap

Den här helgen har det blivit mycket planering av vårt nya kök. Vi har varit runt och tittat så nu börjar det klarna hur vi vill ha det. Massor att tänka på!!!!
Lördag kväll var Lars på återträff med gymnasieklassen. Bara Buffie, Curry och jag hemma, så då blev det scrappat en del. Nu närmar det sig starten för vår "Boken om mig"-grupp på jobbet och jag ska också ha en mini-kurs för personalen på en annan arbetsplats. Därför har jag koncentrerat mig på att förbereda med ett par layouter om mig själv. Har gjort dem enkla med tanke på att det är barn/ungdomar vi sedan ska jobba tillsammans med. Ser fram emot det!

Storlek 8x8
Spent this weekend planing our new kitchen. A lot to decide!! My husband went to a reunion at saturday night. Just Buffie, Curry and me at home. Of course I spent this evening with my scrap-projects. We start our "Book about me"-project at my place of work this week so I have prepared with two layouts about myself. Made them quite simple because we work with young people. I´m really looking forward to work with this group!
Ha en bra vecka!
Have a nice week!

10 kommentarer:

Emma sa...

Enkla vill jag nog inte kalla dem!
Superfina karin.....gillade dem jättemkt.

//Emma

joggemia sa...

Härliga LO:s! Den rosa är riktigt läcker! Så spännande att få hålla kurser...

Kram Mia

Tessa Tegendraads sa...

Wow, you really made some beautiful Layouts: love your style!

Regards from the Netherlands

Tessa

Misty sa...

Those hearts are so cute! I love them! Great pages.
Misty

Deborah sa...

WOnderful memories you captured here on these layouts! Have fun with the new galley! (wink)! Deb

Anonym sa...

De är jätte fina, vad bra ide´för ungdommarna att få jobba med sig själva. Har tänkt ngt liknande för våra andra klassare så det ska bli kul att se hur du jobbar vidare. Kram Aase

Janny sa...

lovely LO's and nice pictures!
have a nice week too!

Anonym sa...

jättefina layouter - gillar båda jättemycket!

Gunilla/Nilla sa...

Vill också gå på kurs hos dig. Var på Rum och Ram idag och kikade på en del av dina kort. Dom var sååå fina och det är även dessa LO:s.
Visst är det mycket att tänka på när man ska byta kök. Gjorde det för ett par år sedan, man blev alldeles snurrig på alla val som ska göras. Finns en del att välja på.
Ha en skön dag
kram/Gunilla

Anonym sa...

lovely projects:)x