lördag 28 juni 2008

Bröllop
Lars systerdotter, Birgitta är bjuden på flera bröllop i år. Hon har bett mig göra kort till brudparen. Roligt att göra kort i olika färger och stil.
Ha en trevlig helg!
My husbands niece is invited to several weddings this year. She asked me to do the wedding cards. I enjoyed myself doing some cards in different colours and style.
Have a nice weekend!9 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bröllopskort
Kristina

Anonym sa...

Ett sånt fint kort hae jag behövt idag när de ringde halv tio och undrade om jag kunde scrappa en kort ..... Men det gjorde jag inte, hinner inte tänka så snabbt är ju ingen kortmakare heller :)
NU ska jag göra mig iordning för att gå på bröllop.
Kram Aase

Jag sa...

Låter som att alla ska på bröllop i helgen!! Jag vill också!!! Tvätta och diska och sånt är inte alls lika roligt!!! Ger inte precis upphov till några roliga foton heller :)
Kram

Cecilia sa...

Underbart!!!

Jag sa...

Låter som ett trevligt göra. Jag ska fortsätta pyssla lite härhemma idag, ev plugga lite också. Hoppas du får en skön dag!
Kram

joggemia sa...

Så fiina! Det är så mycket roligare att få göra personliga kort än att "bara" göra kort till försäljning i blomsterbutiken.

Kram!

Gunilla/Nilla sa...

Så ATTANS läckra dessa korten var.
SUPERfina detaljer och snygga stämplar.
Ha en bra dag
kram/Gunilla

Janny sa...

what a lovely cards!

Anonym sa...

Tack för de fina korten. Vi gav bort kortet med gröna detaljer. Passade bra med temat på bröllopet. De andra som var med på presenten gillade det starkt.
Det var ett underbart bröllop och när musiken slutade på natten ville ingen gå hem.
Jag hör av mig när det närmar sig nästa bröllop.
Kramar
Birgitta