fredag 9 januari 2009

Njuter

...av att det är fredag och min lediga dag!!! Härligt...har ju arbetat två hela dagar nu!!

Passar på att njuta av min Toarpskrona också, för snart åker allt som har med julen ut. Egentligen är inte "kronan" speciellt gjord för julen, men den har alltid bara kommit fram till jul här hos oss. Dekorationerna är helt eget påhitt och inte klassiska tillbehör.

It´s Friday and my day off . Great!! I enjoy my day and also this chandelier "Toarpskronan" It´s swedish design and I used to decorate with it only at Christmas time.

5 kommentarer:

Jag sa...

Jag skulle nog också behöva en renovering av naglar men kanske framförallt av håret... Låter som ett skönt sätt att spendera fredagen på. Jag ska strax cykla iväg för dagens plugg, lär nog bli heldagssyssla idag (igen) :)
Kramar

Anna tassar in.. sa...

Mmmmm det är fredag Karin..man kan duka lite vackert och mysa..jag inspireras ju av dina dukade bord ju..ha det gott.

Anonym sa...

Åh har du en Toarpskrona, så långt från Toarp :) Finns en i min ägo men här runt okring mig i Toarpsbygden är det mer vanligt skulle ajg tro. Det finns alla möjliga dekorationer, midsommardockor med Sverige dräkter, pås, ja jag kan inte allt i huvudet :) Min har tyvärr bott på vinden det sista mest av platsbrist i hemmet. Vad kul att få en blink av din Kram Aase

Anonym sa...

Oh Wow This is gorgeous Karin...love all those beads....... and what a splendid decoration!!!I love it..TFS:)~X~

Anonym sa...

Har också en sån krona, men hade ingen aning om vad den hette =)

Fin är den i alla fall.

Skulle verkligen behöva en renovering... hela jag...
ska nog börja den med att sola i morgon ;-)

Kram