fredag 16 december 2011

Veckans fönster: Triangulärt

Bland Chicagos många skyskrapor finns mitt bidrag till veckans fönster. Ett dubbelt triangulärt, konstigt tak i form av många små fönster. Undrar hur det ser ut på insidan?

Här ser ni anledningen till att jag befann mig här i Millenium Park. "The Cloud Gate" är en populär skulptur som lockar till sig många besökare. Fantastisk att fotografera och jag har mängder av bilder på den. I folkmun kallad "Bönan" efter sin form.
Fler triangulära fönster hittar du hos Susanne.


8 kommentarer:

Ninni sa...

En så spännande byggnad! Och vilken härlig kontrast till den runda goa "bönan" :)
Läckert!

Hanna sa...

Får mig att tänka på en film från 80-talet som utspelade sig i Chicago. En liten flicka som hänger i ett rep på utsidan av vad jag tror är din byggnad. Kul att se bilder från andra sidan Atlanten :0)

Susanne sa...

Den byggnaden vill jag minnas att jag såg och reagerade på när jag var i Chicago 1985. Fast då fanns det inga bönor där. :)

Pumita sa...

Verkligen spännande bild! Undrar också hur det ser ut därinne, framför allt högst upp. Många snedtak blir det. Eller snedfönster kanske? :)

larans sa...

Mäktigare än de här triangulära fönstren/taken lär vi nog inte få se bland fönsterna den här veckan. Spännande bild med vacker spegling i bönan.

Pysselfarmor sa...

Så vacker och spännande bild!

Anonym sa...

ja man funderar verkligen på hur det ser ut innifrån, måste vara väldigt ljust där inne i alla fall med alla de fönstren :) häftig byggnad i sig också.

Jah Hollis sa...

Verkligen modern stil på din fönsterbild. Snyggt.