onsdag 7 mars 2012

Kreativ shopping

Naturligtvis, som inför andra resor, hade jag kollat upp om det finns en scrapaffär i Dubai. Det finns en i shoppinggallerian "Town Centre Mall".

Alltid lika roligt att titta på utbudet även om det i princip är samma saker över hela världen. Jag tror inte att priserna skiljer sig nämnvärt mellan Sverige och Dubai. Lite inköp blev det i alla fall. Bl.a. en stämpel med Burj al Arab som motiv.....som ett kul minne!

En vacker och kreativ skyltning som inspirerade mig till att köpa en fjärilspuncher med tre olika fjärilar att montera i lager.

Den riktiga guldgruvan hittade jag i Deira. En helt otrolig butik med massor av band, knappar, applikationer och jag vet inte allt!!!

När jag först satte min fot på golvet och upptäckte glaset och alla dekorationerna där under så blev jag tveksam om jag verkligen skulle gå in.......det förstärktes av att herrarna bakom disken tittade på mig som om jag var en främmande fågel!!!

Längst in i hörnan ser ni en grå avsats. Det är en hiss som ägaren åkte upp med för att bl.a. hämta sammetsband till mig på lagret ovanför.

När utbudet är så här stort är det inte helt enkelt att ta beslut om vad man ska handla. Dessutom var det så billigt att jag blev tveksam till om jag uppfattade priserna rätt! Jag gick i alla fall därifrån med två stora rullar sammetsband, några mindre rullar med andra band och ett stort leende på läpparna. Helt övertygad om att hit ska jag igen!


7 kommentarer:

Hegu sa...

Vilken upplevelse att komma in i en sådan affär! Där hade man ju kunnat botanisera en hel dag...:)

Vad roligt att få läsa om er resa!

bakom berget sa...

Oj va mycket grejer!! Hur många timmar skulle man ha behövt för att titta igenom allt i den butiken tro?
Tack för att vi får se så mycket fint från Din resa.
Ha en fin dag!
Kram Åsa.

Elisabet sa...

Men oj, vad saker!!!! Där skulle man ha blivit helt salig :)
Lite läskigt golv, dock...
Ska bli kul att se vad du gör för fint med dina inköp.
Roligt resemål också, Dubai, inte så vanligt. Jag har mellanlandat där för många år sedan, men då var vi bara på flygplatsen. Tror att det är en fin stad.

Karin sa...

Hej Karin och tack för din kommentar hos mig! Vilka underbara bilder från Dubai, man blir verkligen sugen på att resa dit.
Ha en trevlig helg!

Katarina sa...

Vad häftigt att fått vara i den affären. Skulle velag gått runt där i timmar och bara tittat. Underbara kort. Trevlig helg. Kram Katarina

Ann-Sofi sa...

Vilken dröm för en scrappare! Kul även att ha med sig som minne från en resa.

Tina sa...

Härliga bilder! Förstår att du blev inpirerad av den fina skyltningen. Den som blir sugen på att stansa ut fjärilar i olika storlekar för att sätta dom på varandra behöver inte åka till Dubai - det finns att köpa hos Söderslätts Bok & Papper i Trelleborg!!!