fredag 10 augusti 2007

Diverse scrappat

Dekorera vinflaskor

Det är ganska vanligt att ge bort vinflaskor till värd och värdinna. Jag tycker det är roligt att göra en tag att hänga på vinflaskan som dekoration. Vid speciella tillfällen händer det att jag dekorerar lite extra. Här är lite av det jag gjort. Något är lite äldre och en del gjorde jag igår. "Scrappad" med blommor och handstämplad enkel gratulationstag.

Två olika stämplade tags att hänga på en vinflaska. På den lilla har jag klistrat ett vincitat.

I New York köpte jag en förpackning med olika tags som det står vincitat på. Jag har kombinerat dessa med egenhändigt scrappade/stämplade tags. Tycker det är roligt att sätta ihop flera tags tillsammans, precis som det ofta finns på kläder numera.


Citat: "Old wine and friends improve with age"Ännu ett citat från samma förpackning.
Alla tags har samma text på baksidan.
Den här ska jag ge bort till kompisar som bjudit hem på grillning.

Scrappade kassar

Ibland scrappar jag en kasse som födelsedagspresent med något lämpligt innehåll eller en scrappad kasse som gåva till värdinnan.

Den här ska jag ge en kompis som jag håller på att leda in i scrappträsket......det är en "godispåse" med lite scrap material i.

Det här var en present till en annan kompis. Hon önskar sig ofta ett antal hemmagjorda kort att ha till hands. Den här kassen innehåller scrappade och stämplade kort.
3 kommentarer:

Marie sa...

så mycket fint!
Tack för kommentaren i min blogg. Det är en digital systemkamera som jag har, Canon EOS 400D. :)

Anonym sa...

Men hallo vad mycket fint. Du är full av idéer. Här finns alltid ngt roligt att ta med sig "hem". Vad är det för blommor du har på sista bilden. Utstansade eller.
Ha en underbar helg
Kram på dig/Gunilla

Scrapsystrar sa...

Men vilka fina grejer! Verkligen snyggt att dekorera vinflaskor så, det ser ju såå mycket mer festligt ut än att bara räcka fram en flaska...!:-)
//Katarina