fredag 17 augusti 2007

Nu blommar det

Äntligen fredag och ledig efter en tuff vecka. I onsdags var jag på scrapträff på rum&ram. Det hade kommit hem nya papper och massor av fina blommor. Jag gjorde några inspirationskort till affären och använde de nya papperna och blommor. Sedan köpte jag med mig blommor hem. Det är svårt att motstå. Igårkväll blev det scrappat och stämplat några kort och alla med blommor. Det här pappret som går i turkos är lila på andra sidan. Jag har fotograferat kortet så att man kan se lite av insidan. Där finns ett vitt papper att skriva på. Den brunvita bården är en klisterremsa.


Katterna har jag stämplat med svart dyna och embossat med clear.


Testat nya papper

Papperna till den här layouten kommer från http://www.urbanlily.com/. Köpte dem på rum&ram. Egentligen ska de klippas ut och fogas samman till ett litet album, men jag kände för att göra något annorlunda. Jag klippte ut delarna från två olika serier och satte ihop dem med mina foton. Så här blev resultatet och jag vet inte riktigt ännu om jag tycker det blev bra.6 kommentarer:

Frida sa...

Tack för besöket! Katterna du stämplat på kortet är ju helt underbara! Var kommer den ifrån? Trevlig helg.

Cecilia sa...

Hoppsan, vad du har varit kreativ! Härliga kort och LO`n är helt suverän - gillar både papper och upplägg:)
ha en skön helg.
Cilla

Anonym sa...

Åh vad mycket fint det fanns i din blogg! Hit kommer jag gärna tillbaka! :-D
Tack för kommentaren i min blogg!
/Kicki

emilia in Taiwan sa...

These cards are so pretty! Especially the first one! The soft blue and the layout is so elegant!

Anonym sa...

Vilka fina kort du har gjort. Gillar speciellt det översta. Är sååå himla förtjust i just dom färgerna. Varför såg jag inte dom papprena när jag var på RUM och RAM. Visst köpte jag blommor bla;) Köpte även en goosebump, vad jag nu ska ha den till, och lite annat smått och gott. Ngr förslag till goosebump kanske?
Ha en riktigt skön helg, kram/Gunilla

Claudia79 sa...

Vilka underbara kort du gör!! Särskilt älskar jag det första, ljusblåa...sååå vackert!