söndag 12 augusti 2007

Lördagens aktiviteter

Kortpyssel
Lördagen bjöd på värme, åska och regn. Jag hann med att göra ett par kort under dagen.
Här har jag använt en collagestämpel från Hero Arts. Det är den med fjärilen, men jag har bara en del av motivet med. På pappret under har jag stämplat noter och text. En stämpel från Anna Griffin.

Kortet är tillverkat av handgjort papper från Panduro. Jag har använt samma stämpel med noter som kortet ovanför. Jag harockså stämplat veteax och "swirls". Trollsländan är en QK-stans.

Det här kortet gjorde jag inte går utan någon gång under vintern. Det är lite "isigt" i färgerna. Hjärtat är gjort av en QK-stans och en QK-GooseBumpz. Jag har embossat det upphöjda mönstret.


Rhapsody In Rock
Trelleborg firar 750 år och igår kväll var det dags för stor konsert.Vädret var inte det bästa men det ordnade sig till slut.


Vi började hemma i vårt uterum tillsammans med fyra kompisar. Knytkalas med skinka, salami, ost och grönt. Därtill öl och vin. Vi fick inte så mycket regn då, men när vi kom in till Vångavallen satt vi en lång stund i bilen. Till slut åkte regnstället på och vi vandrade in bland alla blöta människor!!!


Här börjar konserten och ungefär samtidigt slutar det regna. Sedan blev det en härlig kväll. Musik och show från kl 20 till ca 00.00. Allt avslutades med ett härligt fyrverkeri.
Fototekniskt förmodligen ett värdelöst foto, men jag tycker det har sitt värde ändå.......


7 kommentarer:

Marie sa...

såååå läckra kort!

Anonym sa...

Wow, vilka läckra kort!

Anonym sa...

Jag tycker verkligen att dina kort är sååå fina. Stämplarna är underbara och färgerna kanon. Fina detaljer, gillade sländan. Är den köpt på RUM och Ram? Tur att det inte regnade hela kvällen utan att ni kunde njuta av den fina konserten.
Sköt om dig/Gunilla

emilia in Taiwan sa...

These three cards are very vintage and elegant!
I especially love the third one wiht a heart in the middle! The layout is simple but it is so gorgeous!

(Favvis)Maria sa...

my god. va du hinner med mkt!=) Jättefint! Jag har utmanat dig i min blogg... ha d ! kram

Emma sa...

Snygga kort!

Anonym sa...

Underbara kort!
Och så fint du hade gjort på vinflaskorna i det andra inlägget!
Gillar verkligen din stil!

Kram
Mette