onsdag 22 augusti 2007

Kortmakeri idag och igår

Just nu har jag kommit in i en kortmakarperiod. Oftast går det betydligt fortare att fixa till några kort än att göra en layout. Det är mindre "tänk". Är det fler som tycker det???? Det beror ju klart på hur mycket man dekorerar korten. Förutom de här korten så har jag avslutat julprojekt nr 1 till rum&ram. Faktiskt riktigt kul trots att det är augusti. Förr när jag gjorde en massa tomtar och sålde så var det vanligt att jag började på sommaren.....Det här kortet är till en kompis som fyller år. Hoppas hon inte är här och tittar!!!.......men det är ju fullt möjligt.

Gillar den här stämpeln väldigt mycket. Kort med det här motivet passar i många olika sammanhang. Jag har stämplat med Brilliance Lightning black (som vanligt!!) och färglagt med Distress Ink - aged mahogany. Längs ena kanten på kortet har jag stämplat med en liten stämpel från Magnolia. Den ger ett rut/nätmönster. Jag har använt den mycket.

Här har jag stämplat motivet på ett gult cardstock. Först har jag använt noter/textstämpeln, watermark stämpeldyna+clear embosspulver. Sedan har jag färglagt med stämpeldynor och svamp. Därefter strukit med strykjärn mellan två papper så att det blanka försvunnit. Sist har jag stämplat gräs med lightning black.7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad du är duktig med olika tekniker. Tycker dina kort är kanon! Härliga färger och snygga upplägg.
Kram/Gunilla

Frida sa...

Dina kort är lika fantastiska som vanligt! Jag håller med, att göra kort kräver inte lika mycket energi. Det går lite fortare att se resultat. Jag gör gärna lite kort om jag tappat lite inspiration och behöver komma igång igen.
Härligt att börja med julmaterial. Längtar också efter att komma igång med julkorten!
Kram Frida

Anonym sa...

Vilka härligt skapade kort, kalasfina.
Kram

Malin sa...

Du gör verkligen helt fantastiska kort!!
Å jag som fastnat för rosalime kombon blev ju störtkär i det första :)

fialoppan sa...

Ååå vad fint det översta är!! Du är så duktig på kort! För mig är det tvärtom, jag kan sitta med ett kort hur länge som helst...!

(Favvis)Maria sa...

Så fina kort! Du e så produktiv karin!=) Det översta är underbart, gillr dom färgerna. Hon blir nog glad för det..

Emma sa...

Hej! Såg att du varit inne på min blogg, och vilka fina alster du gör!! Jag är imponerad :) Här tittar jag gärna in igen!