tisdag 28 augusti 2007

Körsbär och blomma

Jag har gjort ett par kort till. För övrigt har jag gjort en ny LO som jag skickat iväg till en utmaning så den kommer här en annan dag. Nu har jag en ny på gång, så får vi se om jag blir nöjd med den. I morgon är det scrapträff på rum&ram. Ska bli trevligt.

Här har jag använt körsbärstämpeln jag köpte på marknaden. Jag har stämplat med watermark och färglagt med chalks. Kul att de har kommit fram igen!


Blommor är fortfarande väldigt härliga att dekorera med. Det här kortet är gjort som ett "tändsticksfodral" dvs man stoppar in framsidan på kortet under fliken längst ner. Under den gröna bården sitter tre häftklammer, som gör att det bildas en flik.
10 kommentarer:

So Sonya sa...

Wow these are amazing, you really have a lot of talent!

Cecilia sa...

Jättefina kort! Hoppas att allt är väl med dig.
Kram
Cilla

Simmat sa...

Fina!!! Idag såg jag dina julsaker du gjort till rum & ram, helt underbara!!! Själv har jag tagit en paus från mitt dt-uppdrag. Det blir för mycket nu med jobb och allt... Man måste få ihop vardagen...
Ha det bra!!
Kram
Jennie

Peet sa...

Great cards you make, Karin!!! Beautiful!!!

Thank you for visit my blog!

Jessica sa...

Tack för en bra och mycket inspererande hemsida. Ser frameomt dina kommande alster. Jessica

Frida sa...

Hej! Du är så fiffig när du gör dina kort. Vad glad jag är som har dig som inspirationskälla. Tack! Nu har jag vågat skicka iväg min LO till skissutmaningen. Bara det... Kram Frida

Anonym sa...

Himla läckert det blev.
/Susanne

Emma sa...

Lika underbara kort som vanligt...
Jag förstår inte vart du får alla dina ideér ifrån...... Just nu ligger jag på lat sidan med allt vad pyssel heter.....det är väl så när livet leker och massa intressanta saker ligger tillhands.

Kram Emma

Lisbet sa...

Tack för att jag får titta och inspireras av din sida. Hoppas du får en härlig fortsatt fredag och scrappinghelg.

Camilla sa...

vilka fina kort du har gjort så fina färger..och den lilla Am -cockerspanieln du har på bild e ju bara för söt, jag har själv haft 2 st.
Camilla