måndag 24 september 2007

Beroende av blommor

Det känns verkligen som jag blivit beroende av blommor när jag gör layouter eller kort. Jag får riktigt anstränga mig att tänka "inte blommor" för att få lite variation. Nu i helgen har det blivit flera kort med blommor. En del visar jag idag och det kommer ett par till imorgon.


Här är en layout med blommor. Gjorde den i torsdags när Mona-Lisa och Kristina var här och scrappade. Den blev inte riktigt färdig utan jag hade texten kvar och lite brunt i kanterna (gjort med svamp och kanten på ett suddgummi).
Plockade bland mina gamla fotografier som jag inte scrappat med på länge förutom albumet jag gjorde till Lars när vi firade 30 år tillsammans.
När jag började scrappa på allvar 2005 gjorde jag det för att få ordning på alla fotografier som låg samlade i ett par kartonger. Efter ett tag så blev det så mycket roligare att scrappa med nya foton.....som var fotograferade för att scrappa med....


Kort med och utan blommor11 kommentarer:

Camilla sa...

Fantastiska kort! Fjärilsstämplarna du använt är ju så fina! Var kommer de ifrån? Nu länkar jag till dig...hoppas det är ok!?

Ila sa...

Wow! These cards are absolutely Gorgeous!! I love the way you used the jute on the card and hung the charm. Your flowers are beautiful. Love your scrapbook page too.

Alhambra Club sa...

These cards are beautiful, love your use of embellishments.

Linda sa...

Absolutely Beautiful!! I just love all of your cards and your Layout is Fantastic..

Karma sa...

Jättefin LO o korten är så fina. Gillar oxå blommor. Det var kul att titta in till dej! jag länkar till dig, hoppas det är ok? Malin

Unni sa...

Nydelige kort, både med og uten blommor:)

~Nancy~ sa...

Such a pitty I cannot read your blog.. but I absolutely LOVE your creations.. the Cannes layout is awesome..and so are your cards!! I'll be back soon to check out more of your gorgeous stuff!!!

Scrapsystrar sa...

Men det är ju så FINT med blommor och du gör fantastiska kort och layouter, så varför ändra på nåt som funkar så bra?! :-)
Ha en toppenkväll!
//KatarinaS

Deborah sa...

Beautiful work! Your pages and cards are amazing! Deb

Linda sa...

Shit, vilka snygga kort! Det översta var ju så vackert att jag inte hittar ord...

. sa...

Hej!!
Tack för titten i min blogg.
Ibland så kommer man till en ny blogg och hittar så oerhört mycket fint, och så var det för mig ikväll. Dina LO:s och kort är såå fina och den här med "Cannes" ser ju helt ljuvlig ut. Och dina kort var så kul att se för det var nått helt nytt för mig. Japp hit kommer jag gärna igen =)
Liselotte