lördag 22 september 2007

Tango och annat

Här har det pysslats en del. I torsdagskväll var Mona-Lisa och Kristina här och scrappade. Vi hade en mysig kväll och jag blev nästan klar med en layout. Fattas lite text och sedan kommer den här. Igår hade jag annat för mig. Var i Malmö och fick akupunktur för min migrän. Sedan hade jag ett par timmar att tillbringa i diverse affärer. Fick en hel del höstinspiration och kl. 14 hade jag tid hos frisören. Väldigt trevligt att tvätta håret där.....de har en massagestol i tvättavdelningen och dessutom är detta i ett rum som för tankarna till Japan (där jag aldrig varit...). Man vill aldrig att den stunden ska ta slut. Efter ett par timmar gick jag därifrån med kortare och ljusare hår. Härligt!!!
Idag har jag ägnat förmiddagen åt att fixa presenter, paket och kort till kompisar som vi ska hem till i kväll. Det har blivit en hel del och allt är fotograferat. Kommer troligtvis här i bloggen imorgon.

Önskar alla en fortsatt trevlig kväll!!!
Tack alla som tittar in här. Det är så roligt när ni skriver en liten hälsning.


Gjorde layouten i somras och skickade in till en skissutmaning, men den kom inte med. Fotot har jag tagit i våras när vi var med Erik och tittade på Saras balettuppvisning. De äldsta tjejerna avslutade med en tangoinspirerad dans. Efteråt smög jag ner i logen och fotograferade Sara.Lite kortpyssel har det blivit under veckan.
Det här kortet är till en tjej på jobbet och vi ska gratulera till hennes nyfödde son.
Kortet med den här lille killen gjorde jag för ett tag sedan, men det har inte varit med här i bloggen.
Thanks all of you for visit my blogg. I really like to read your comments!!


6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hei hei
ååå du hadde laget mye fint denne uken.. Den LOen var bare utrolig flott og kortene var nyyydelige.
Ønsker deg enriktig god helg
klem fra elisabeth

Anonym sa...

Snygg LO. Lyser tango lång väg om den. Du det där massagetvätt hos frissan låter låter inte äckligt alls. Stackare som har migrän. Hade det för många år sedan, men har blivit av med det när jag slutade jobba. Spänningsverk i nacken kan jag dock känna av ibland. Väntar med spänning på fler alster här.
Kram från Bodil

Alhambra Club sa...

Lovewly cards

Deborah sa...

These cards are just too cute! You did such a fine job of coloring the stamnped images. TFS- Deb

Camilla sa...

herregud så skönt de verkar hos din frisör, där kan man ju stanna i flera timmar skulle jag tro...ja du snart e de mässa kul kul..
camilla

Claudia79 sa...

Vilka fina alster du visar upp!Verkligen en njutning för ögat:-) Jag älskade LO:n och det första Magnolia-kortet sååå mycket! Ha en bra vecka, kram C