onsdag 19 september 2007

Kortpyssel

Den här veckan har det blivit en del kortpyssel varje kväll. Lite trött av förkylningen som inte riktigt vill bryta ut, så det är ingen riktig fart i mig.
Det var väldigt länge sedan jag gjorde kort med Magnolia-stämplar. Det är inte riktigt min grej att sitta och måla....det tar liksom för lång tid tror jag. Men när jag väl kommer igång så är det riktigt kul.

Den här stämpeln köpte jag när vi var i Borås för ett par helger sedan.


Stämpeln med koppen har jag haft i flera år och den kommer fram då och då. I samma serie har jag även den stämpeln som jag använt inne i kortet. Tagen har suttit i kläder jag köpt och klädmärket heter naturligtvis "Kaffe". Tagen har ett embossat mönster (fanns där från början) som inte syns här.
Stämpeln med katten köpte jag också i Borås och jag tycker den är väldigt söt. Här har jag gjort ett försök att måla den lite som Annikas "Tiger", men det blev inte helt rätt.Det är så trevligt att läsa det ni skriver till mig. Spännande att se vem som varit här och "hälsat på". Skriv gärna ett par ord!!


15 kommentarer:

fraise sa...

Ååh- så mkt fint jag hittade här hos dig! Massor av fina kort och LOs. Gillar verkligen kissen bland kattmyntan! :-)

Alhambra Club sa...

These cards are adorable, love these images and your coloring

Peet sa...

I love them! they are so beautiful!!!

Anonym sa...

Halloj!
Tyckte mycket om ditt kort med Magnolia stämpeln.
Hoppas du kryar på dig snabbt.
Kramisar Helene

?? sa...

Mange fantastisk flotte kort du har laget...

Anonym sa...

Superfina kort med mysiga färger.
Hoppas förkylningen håller sig tillbaks. Har en i antågande själv, tro eller ej, har inte vart förkyld på jättemånga år, känns lite konstigt.
Kram Susanne

Elisabeth sa...

Kjempe nydelige kort og nyyydelige farger..
ha en fin dag
klem fra elisabeth

Anonym sa...

Du kan ju måla. Jag har försökt men det blir inte bra. Så jag nöjer mig med stämplar som inte behöver målas.
Kul att se lite annorlunda kort också.
Hälsningar Bodil

Anonym sa...

Hallo där!
Så förkylningen vill inte ge med sig, jobbigt. Men i morgon är du väl ledig, eller? Härliga kort med lita annorlunda motiv för att vara dina kort. Men fina är dom precis som vanligt. Kvittar nog vad du pysslar med, blit alltid lika fint!
Krya på dig/Gunilla

Anonym sa...

Flotte kort igjen! Har vært her og hentet litt inspirasjon til mine kort:)

Anonym sa...

Hej! Tack för besöket i min blogg! Alltid lika roligt när någon ny tittar in, dessutom får man själv en ny blogg att besöka. Jag gillar verkligen dina fina kort! Jag lovar att återkomma fler gånger. Trevlig helg!
MVH Anna

Scrapsystrar sa...

Vad kul att se att du använt en tag från klädinköp! Trodde bara det var jag som sparade sådana, så jag har inte "pratat högt" om det.;-) Har dock inte använt någon ännu, men såg nu att det blir supercoolt på ett kort sådär. Tack för inspirationen!!:-)//ÅsaB

aktp sa...

Nybliven scrappar som fått tips om din sida av min svärdotter Jessica Forsberg. När senast besökte Blekinge och fick reda på att jag börjat en kurs/ mvh Ann-Katrin

Krista sa...

Beautifull cards Karin, those Magnolia stamps are great aren't they!

Frida sa...

Härliga kort! Längtar till mässan i Helsingborg nästa helg. Tänkte shoppa på mig lite stämplar då, är ju så inspirerad av dig!