fredag 14 september 2007

Födelsedag och ledig dag

Ledig fredag med en stunds arbeteIdag har jag varit ledig förutom ett par timmars arbete på jobbet. Vi håller på med anställningsintervjuer så jag jobbade ett par timmar på eftermiddagen. Innan dess var jag hos Gerty och fick gjort vid naglarna. Hade kameran med mig för att fotografera toaletten hos henne........lite märkligt kanske, men det är så mysigt och trevligt där. Foto finns här nedanför.

Men först två kort som jag gjort den här veckan.For this card I used two different rubberstamps: one from Hero Arts and one from Reprint.

Photos from the restroom at the nailbuilder I visited today:På stenen står det "Tusen tack" = text on the rock is "Thank you" or "Thanks a lot"

Födelsedag=Birthday yesterday


Igår fyllde jag år och hade en helt perfekt dag. Lars och Erik sjöng för mig på morgonen och bl.a. fick jag biljetter till "Cats" på Nöjesteatern i Malmö. Jag fick också en A3-scanner som vi inte har riktigt koll på ännu.
På jobbet blev jag lurad när vi hade personalkonferens och resultatet blev att alla sjöng för mig och tecknade till. När jag kom hem fanns det en present från Maria i Stockholm - trädgårdsinspiration med tidning och handskar och olika gratulationskort. Mest överraskad blev jag av kortet från Gunilla som är en bloggkompis och även lite annan kontakt har vi haft. Här är kortet jag fick (visst är det helt underbart???):


Got this card on my birthday yesterday from a bloggfriend, Gunilla.På kvällen åt Lars och jag en god middag på A9.


8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken massa fina kort!

Och dina bröllopslayouter känner jag minsann igen från tidningen... Fast då visste jag ju inte att det var du som hade gjort dem! :)
Dom är helt underbara! Kanonfina!

Kram
Mette

Anonym sa...

Stort grattis i efterskott. Hoppas att du hade en mysig dag.

Kram Lotta

Mara sa...

Vad snygga kort! Gillar verkligen kortet med fjärilar! /Sara

Simmat sa...

Grattis i efterskott!!! Lät som du hade en underbar dag!!
Kram
Jennie

Anonym sa...

Jag bara älskar dina kort. Båda är underbart fina. Blev helt såld på det översta, hur har du fått till det? Önskar jag kunde göra lite annorlunda kort med ngn ny teknik. Du är så duktig.
Kul att du fick en underbar födelsedag. Fortsatt trevlig helg.
Kram/Gunilla

Claudia79 sa...

Verkligen underbara kort, men underbara färgkombos! Och vad inspirerande badrumsbilder:-)

Deborah sa...

HAPPY BELATED BIRTHDAY!! Love all of the cards, just wonderful! Deb

Gertys Färg & Stil & Nagelstudio sa...

Tack för att mitt rest-room fick vara med på din blogg. Du är minsann duktig på att fotografera också. Ha en bra vecka!!!
Kram Gerty