måndag 3 september 2007

Färgutmaning

Förra veckan fastnade jag för färgutmaningen på swe scrapbook-bloggen. Jag gjorde den här LO:n och skickade in den. Jag fick den publicerad. Jätte-kul!!
Extra roligt är att Frida som jag pratar scrapping med på jobbet också fick en LO publicerad den här veckan, skissutmaningen.

Det har inte blivit något pyssel alls sedan i fredags. Det blev en hastigt påkommen weekendresa till Göteborg. Lars köpte ett redskap på annons och jag följde med. Det blev besök i två scrapp/pappersaffärer och klädshopping för min del. Riktigt mysigt! Nu har jag en massa nya papper som väntar på att användas. Det kliar i fingrarna.7 kommentarer:

joggemia sa...

Vad kul att du hittat till min blogg! Tack för den fina kommentaren. Jag har precis varit och hälsat på i ditt galleri....oj, så mycket fint! Mycket inspiration att hämta där! Förstår att det kliar i fingrarna vad gäller de nya papprena. Visst är det något visst med splitternya scrapgrejor?!

Kram Mia

Jessica sa...

Grattis Karin, du har verligen lyckats med denna lo. Hälsningar Jessica

Anonym sa...

Ännu ett fint alster från dig! Bara älskar dina färgval-
Visst är det härligt med spontanturer och att vi har vår hobby så vi kan besöka dessa affärer land och rike runt. Ser fram emot vad du kommer att skapa av dina nya papper. Blir säkert kanonfint!
Ha en fortsatt härlig vecka.
Kram/Gunilla

Anonym sa...

Rackarns vad SNYGG!!!! Den här gillar jag jättemycket!
Vad är det för blommor du använt, de var så läckra.
Kram

Scrapsystrar sa...

Men å vilken fin LO! Gillar allt med den!:-) //ÅsaB

Erica sa...

Tack för titten och grattis till publiceringen! Den är superfin din LO. Gillar även bröllopsLOn MASSOR! Och snapsvisehäftet var bara så fint!

Frida sa...

Denna LO är ju bara jättehärlig. Gillar bokstäverna i titeln. Är det QK?
/Frida