söndag 1 april 2012

Mini-album

Jag tycker det är väldigt roligt att göra egna mini-album och har gjort många olika sorter genom åren. Just nu är det populärare än någonsin att göra album eller portfolios.

Små spiralbundna album (20cm x 22 cm) med fem sidor som jag klär med olika mönstrade papper går relativt fort att göra. Detta albumet fick Jonas i födelsedagspresent som ett minne från hans examen förra året.


Det är väldigt smidigt att välja en pappersserie som är färdigmatchad och klar. Det sparar tid att slippa leta papper som passar ihop. Till detta albumet har jag använt en serie papper från Teresa Collins.

Fjärilar som dekoration stansade i papper från serien.

Teresa Collins har diverse pappersdekorationer och journalingrutor till sina serier.

Tre olika stämplar från Gummiapan har jag använt till att göra den här lilla rutan till baksidan.Här är en liten tjuvtitt på det mini-album som ska tillverkas på Söderslätts Bok & Pappers albumkurs den 10 april kl. 18.30. Titta in på deras hemsida för mer information. Anmälan sker i butiken.Album i den här storleken är perfekta att ge bort som present, med eller utan foto.

5 kommentarer:

Nina sa...

Vilket fint album, med otroligt fina papper. Önskar dig en bra dag och vecka. Kram Nina

Mia sa...

Det är helt fantastiskt vad du är duktig!!!!! Så himla fint!

Ann-Sofi sa...

Jättefint album! Det var längesedan jag själv gjorde ett mini-album, kanske dags nu :-)

Anna tassar in.. sa...

Alltså det måste ju vara hur kul som helst att skapa sådana minisar..tänk att få ett sådant efter ett stort tillfälle i livet..lycka.

Katarina sa...

Vilket underbart album. Roligt att ha en resa eller annan händelse samlat på ett ställe med fina dekoratiner. Kram kram